New Step by Step Map For iş ayakkabısı uvex

Wiki Article

Kaynak işinin doğası gereği, ağır metallerin, sıcak cisimlerin ve kesici aletlerin kullanıldığı bir iş olduğundan, bu ayakkabılar sağlamlık, aşınma direnci ve koruma sunma açısından son derece önemlidir.

Bu sayede, hem esneklik hem de dayanıklılık sağlar. Üst saya ayrıca nefes alabilir yapısıyla terlemeyi minimuma indirerek, ayaklarınızın gün boyunca rahat kalmasını sağlar.

Ayakkabının iç kısmında bulunan antistatik iç tabanlık, ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmıştır. a hundred dansite sünger ile lamine edilmiş bu tabanlık, ayağın şeklini alarak tam destek sağlar.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 2'ci Ayakkabıda Ekstra three hundred Tl indirim one Adet

Antistatik özellik: Elektrostatik deşarjı dağıtarak statik elektriğin oluşmasını engeller.

Bunun yanı sıra halk arasında sıkça bilinen diş fırçası ve sabun ile de temizlik yapılır. Evinizde bulunan eski bir diş fileırçasını sabuna batırarak ayakkabınızı temizleyebilirsiniz.

Daha Sağlam Taban: Genellikle daha dayanıklı ve kaymaz tabanlara sahiptir, bu da zorlu zemin koşullarında iş ayakkabısı s1 s2 s3 ne demek ekstra güvenlik sağlar.

Mekap iş güvenliği ayakkabısı modelleri, suya dayanıklı ve nefes alabilir malzemelerden üretilmiştir. Bu özellikler ayakların nemli ortamlarda rahatlıkla kullanabileceği bir ayakkabı olmasını sağlar.

Genellikle deri veya sentetik malzemeler kullanılarak üretilirler. Bu malzemeler, ayakkabıları kırışmaya veya delinmeye karşı korur ve ayakları dış etkenlerden korur.

Mekap iş ayakkabılarının fiyatları ve modelleri, kullanıcıların tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Kaynak işlemleri sırasında maruz kalabilecek tehlikelere karşı koruma sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Alevlere karşı dayanıklı malzemelerin kullanımı, sıcaklık dayanımı, kayma direnci ve konforlu bir iş ayakkabısı s3 tasarım ile yüksek güvenlik sunar.

Ayrıca, kaymaz tabana sahip olan antistatik iş ayakkabıları da mekap iş ayakkabıları arasında yer almaktadır. Bu ayakkabılar, zeminin kaygan olduğu ortamlarda çalışanlar için ekstra güvenlik sağlar.

Kaynakçı iş ayakkabıları, uzun saatler boyunca rahatlık sağlamak için ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ayakların doğal şeklini takip edecek şekilde üretilen bu ayakkabılar, ayak yorgunluğunu ve ağrıları azaltır.

Bağcıkları doğru şekilde bağlayarak spor çelik iş ayakkabısı bot burunlu iş ayakkabısı modellerinin üst kısmının su sızıntısını engellemesini sağlayabilirsiniz. Bağcık uzunlukları ve bağcık kalınlıkları farklılık gösteren çelik burunlu iş ayakkabısı alternatifleri, beklentileriniz için uygun ürünleri seçmenizi kolaylaştırır.

Report this wiki page